Digitalisering är en förutsättning för effektivisering och utveckling

Oavsett vilken verksamhet man bedriver är digitalisering närintill oundvikligt. Det är inte alltid självklart hur man effektivast kan arbeta med detta och vilka satsningar som bör prioriteras för bästa resultat. Till Diginätverket kan du vända dig med i princip allt som rör digitalisering. Nätverket består av samlad expertis som med gemensamma leveranser överträffar kunders förväntan.

Diginätverket har möjlighet att erbjuda ett helhetsåtagande och ett ansvar för allt från grundläggande utbildning och inledande analys till kvalitetssäkrad slutleverans och uppföljning av såväl produkt som tjänst. Du väljer!
 
Diginätverkets samverkan och resursflexibilitet innebär att större kostnadseffektivitet uppnås vilket ger dig som kund ett lägre pris. Du behöver bara ta en kontakt för att nå all samlad expertis. Diginätverkets samordnare fungerar som en snabb och enkel kontaktyta mellan dig och företagen i nätverket. Det förenklar kommunikationen, kortar ledtiderna och ger dig en unik service och hjälp att hitta de lösningar som passar dig.
 
Tveka inte att kontakta oss med förfrågningar. Vi har tillsammans all tänkbar kunskap inom digitalisering och arbetar på effektivaste sätt för att ta oss an stora som små uppdrag. Vi kan ge dig en helhetslösning som effektiviserar och utvecklar ditt företag.
 
 
Kontakta samordnare för Diginätverket
Lars Lindblom
lars.lindblom@samarkand2015.com
0240-860 40
070-604 65 15
 
 
Samarkand2015
Fredsgatan 27
771 28 Ludvika

Läs mer om Diginätverket  och vad det kan göra för dig eller ditt företag. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter