Är du en lagspelare som känner dig hemma i projektarbeten?

AB Samarkand2015 söker en medarbetare som vill arbeta i en innovativ miljö där du har ett definierat uppdrag men ändå är 
beredd att jobba brett med olika frågor och med stor flexibilitet. 

Samarkand startades 2002 och är ett utvecklingsbolag med verksamhet inom Ludvika och Smedjebackens kommuner. Tillsammans arbetar vi med att utveckla regionen och för att attrahera och behålla kvalificerad arbetskraft. Förutom en attraktiv arbetsmarknad är möjlighet till bra utbildning, samhällsservice och en livsmiljö som tilltalar hela familjen också viktiga delar. Vi arbetar inom fem definierade områden; personal- och kompetensförsörjning, infrastruktur, bredda arbetsmarknaden, strategiskt utvecklingsarbete/projekt. Det femte av våra huvudområden är High Voltage Valley.

Syftet med High Voltage Valley är att vidareutveckla den världsledande position regionen har inom elkraftteknik. Vår affärsidé är att High Voltage Valley ska vara arenan där olika aktörer och kompetenser samarbetar för att utveckla morgondagens teknik och företag inom elkraftteknik.
 
Genom samverkan inom AB Samarkand2015 skapas ett mervärde för företag, myndigheter och organisationer i Ludvika och Smedjebacken. Tillsammans får man bättre möjligheter att agera på marknaden, att påverka olika aktörer och att öka sin effektivitet och minska sina kostnader.

Den övergripande visionen: 
AB Samarkand2015 - för ett innovativt, hållbart och attraktivt Västerbergslagen.

Som vår blivande medarbetare vill vi att du har erfarenhet av att arbeta med projektetableringar, projektadministration och projektledning, Då mycket av vårt utvecklingsarbete sker i nätverk är din förmåga att samarbeta med andra av största vikt.

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen eller motsvarande. Då vi har många internationella kontakter bör du, förutom svenska, behärska engelska i tal och skrift.

Din ansökan vill vi ha senast den 23 april via mejl till: info@samarkand2015.com  
Skriv ”Medarbetare” i ämnesfältet.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten, kontakta VD Lars Lindblom, telefon 0240-860 40

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter