Säljkurs för innovatörer och företagare

Tiden då det räckte med att presentera produkt är förbi. Kunden har idag allt för många alternativa lösningar. För att fånga kunden måste vi titta längre än till våra produkter eller tjänster och istället driva våra säljprocesser utifrån det verkliga värdet som vi skapar för kunden.

För varje dag som går så blir marknadens brus allt mer omfattande. Vi blir helt enkelt bombarderade av annonser och budskap överallt i ett allt högre tempo oavsett om det gäller den fysiska eller den digitala världen. Konsekvensen av detta är att vi blir svårflörtade av marknadsföring och säljprocesser som inte sätter kunden i fokus eller som inte lyckas väcka känslor. Detta är en utmaning som vi behöver ta oss förbi oavsett om vi är innovatörer eller småföretagare.
 
"Vad är det verkliga värdet som din produkt/tjänst erbjuder dina kunder?"
Digital föreläsning/workshop 
21 juni,  kl 13.00-14.30
  Inställd!
Vi återkommer med nytt datum efter semestern.  

När vi har förstått vilka vi är och vad det är vi verkligen erbjuder så är det dags att ta sig ut till marknaden. På marknaden är det kunden som styr. Vad kunden är intresserad av är att både lösa nulägets utmaningar men också ta sig framåt mot sina mål. Det är detta vi behöver förmedla i vårat sälj.

Under den här föreläsningen/workshopen med Vimentis.se kommer du att få med dig:

  • hur du skapar en säljprocess som inger förtroende och relevans mot dina kunder
  • en ökad kompetens inom försäljningens konst
  • vad som har hänt på marknaden och hur vi sticker ut

 
 


 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter