Verksamhetsledare sökes


Disponentparken söker nu ny verksamhetsledare för ett övergripande ansvar för hela verksamhetens utveckling, personledning, administration och resultat. 

Är du eller vet du någon som är den person vi söker? Tveka inte att höra av dig. 

Disponentparken i Grängesberg, med anor från 1896, är idag en välbesökt kulturpark och ett populärt utflyktsmål med caféverksamhet och Bed and Breakfast.
Sedan 1 april 2016 drivs Disponentparken som ett socialt företag av aktiebolaget Grängesbergs DispPark AB (svb). Bolaget har för närvarande 28 aktieägare som består av både företag och privatpersoner med intresse av att stötta verksamheten vid Disponentparken.

Vi söker nu en person med erfarenhet av personalledning och med insikt i de förutsättningar som gäller för ett socialt företag. En person som med en fast vänlighet kan balansera verksamhetens krav med de anställdas förutsättningar. Disponentparken har idag cirka 15 anställda.  Verksamhetsledaren rapporterar till styrelsen.

 
Det är önskvärt att den sökande har köks- och/eller restaurangerfarenhet och är väl bekant med de myndighetskrav som ställs på denna typ av verksamhet.
Tjänsten är på heltid och innefattar helgarbete, du skall också vara beredd att rycka in och arbeta praktiskt med de i Disponentparken förekommande uppgifterna.

 
För frågor om tjänsten kontakta ordförande Ingvar Henriksson 070-324 30 95  eller styrelseledamot Iréne Andersson 070-659 05 37
 
Din ansökan skickar du elektroniskt till: lars.lindblom@samarkand2015.com
och anger ”Disponentparken” i ämnesfältet.

Vi vill ha din ansökan senast 11 oktober. Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan då rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter