En oförglömlig föreläsning hos Mötesplats Samarkand

Inför sommar och semester välkomnar vi våra medlemmar till en inspirerande och underhållande föreläsning som man aldrig kommer att glömma. 

Jonas von Essen är mannen med världens bästa minne. Du har säkert sett honom bland annat i Talang och Postkodmiljonären.

Den 15 juni kommer Jonas till Samarkand för att dela med sig av sin minnesteknik.

På bara ett och ett halvt år lyckades Jonas von Essen träna upp sitt medelmåttiga minne till ett minne i yppersta världsklass. Hur gick det till och hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnesmaskin? 

Följ med Jonas genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande minikängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill! 

Jonas föreläsning är en fullkomligt unik upplevelse som både förundrar och inspirerar. Förutom att de är så fascinerande har hans minnestekniker en inbyggd underhållningsförmåga av sällan skådat slag. Förbluffande aha-upplevelser 
växlat med dånande skrattsalvor utlovas.

Tid:        Torsdag 15 juni klockan 13.00 - 14.30    

Plats:        Samarkand2015, Fredsgatan 27, vån 2    


Denna föreläsning är för våra medlemmar. Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika efteråt. Begränsat antal platser - först till kvarn!

Om du anmält dig men får förhinder, meddela i god tid så att vi kan ge någon annan den platsen. 

Bokningen är stängd! 


                       

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter