Välkommen till digital föreläsning

Du företagare - Lär dig mer om sälj, förhandling och presentationsteknik!

Du som vill sticka ut från konkurrenterna och få kunderna att välja just din vara eller tjänst, anmäl dig till en intressant föreläsning som hålls av retorikexpert Fredrika Widefjärd från Snacka Snyggt. Föreläsning riktas till dig företagare som vill lära dig mer om pitcha, sälja din produkt eller tjänst och att förhandla avtal. 
Föreläsningen hålls digitalt via Zoom. 

Under en förmiddag kommer ni att få tips och verktyg för hur ni ska sälja in er själva, företaget och produkten/tjänsten på ett sätt som attraherar kunderna. Vi kommer bland annat att gå igenom strategier för att få kunden att tycka om och vilja köpa från dig, hur du pitchar in din produkt/tjänst och vad du ska tänka på i en förhandling med kund, så som hur du väljer rätt argument och vänder ett nej till ett ja. 
 
Resultatet blir ett starkare retoriskt självförtroende och du kommer att veta exakt vad du ska säga för att få kunden att vilja köpa från dig och hur du ska agera vid invändningar. 
Föreläsningen är kostnadsfri. Välkomna!

När: 29 augusti  kl 08.30-12.00
Plats: Digitalt via Zoom. Länk skickas till alla som anmält sig.

Anmäl dig via formuläret senast 28 augusti: 
 

Mer om er föreläsare Fredrika:
Fredrika är den retorikkonsult hos Snacka Snyggt som gör retorik - ett ämne som många uppfattar som skrämmande - istället både lättsamt och tillgängligt.
Efter att tidigare själv ha njutit av både teater och sång från scen, blev retorikens verktyg en lågt hängande frukt för att ge folk samma känsla med talet. Med en fil. kand i retorik och efter två år på Snacka Snyggt är hon en av våra mest anlitade retorikkonsulter. Hon har hjälpt branscher som sträcker sig från reklambyråer till fastighetschefer, samtliga tacksamma för de konkreta verktyg och lättsamma stämning Fredrika bidrar till i ett annars för många utmanande ämne. 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter